Hvad er de forskellige hudtyper? Find din og start med at dykke ned i hudpleje

Ligesom personligheder og mennesker er forskellige, er huden også. De 4 grundlæggende hudtyper er normal, tør, fedtet og blandet hud. Det bestemmes af genetik, men påvirkes også af miljø, hormoner og diæt.

 

Vi vil forklare alt hvad du behøver at vide om forskellene mellem dem, og også hvordan du kan genkende din egen hudtype og starte din rejse i hudplejeverdenen.

 

Normal

Normal hud kan defineres som hud, der kan tage de fleste af hudplejebestanddele uden at overreagere eller blive irriteret.

 

Generelt kan vi sige, at normal hud har perfekt olie- og vandbalance, der får den til at se sund ud uden at være for fedtet eller for tør. Normal hud har fine porer med en glat, blød tekstur.

 

Vores anbefaling er Bentons kakaofugtighedsserum med over 80% af højt kakaoekstrakt, der arbejder hårdt for at fugte huden, og hyaluronsyrer virker for at tilføre porer hudfyldende fugt.

2. Tør

Tør hud producerer ikke nok talg til at holde det hydreret og skabe en hudbarriere for at bevare fugt. For det meste ser det kedeligt ud på grund af ophobning af død hud, der ikke reflekterer lys jævnt som hydreret hud gør, det er derfor, det ser ud til at være mindre fyldigt og uden udstråling. Det har også en tendens til at have stramme porer med ru hudstruktur.

 

Rige cremer er perfekte til hydrering af tør hud og hjælper den med at bevare fugt.

 

Vores anbefaling er D'albas hvide trøffeltågeserum. Dette magnifico Serum er en tredobbelt funktions serumtåge, der lyser, forbedrer fine linjer og rynker, mens den leverer vigtige næringsstoffer til huden, det er et spil over kedelig og tør hud, der mangler enhver gnist.

 

 

 

 

3. Fedtet

Fedtet hud er det modsatte af tør, det producerer alt for meget talg, der får porerne til at se mere fremtrædende ud og er præget af generel glans. Men det betyder ikke, at du skal springe over hydrering, en tyk creme anbefales ikke, men en lotion eller lysere creme er perfekt til fedtet hud, grunden til det er, at olie er forskellig fra vand og hydrering betyder vand, så fedtet hud har brug for vand for at holde det afbalanceret.

 

Vores anbefaling er Bentons dampcreme. Denne creme er formuleret med sneglemucin til dybt hydratisering af irriteret hud, løft og minimering af rynker. Bi-gift hjælper med at fremme kollagenproduktion for at forbedre hudfarve og tekstur

4. Kombination

T-zonen. Kombinationshud, som navnet antyder, er en blanding af tør og fedtet hud. Så det er muligt, at forskellige produkter påføres på forskellige zoner for at genoprette balancen eller afhængigt af årstid, da vinteren har tendens til at gøre tørretumbleren og sommeren mere fedtet for at genoprette balancen.

 

Vores anbefaling er Jumiso's Hele dagen vitaminoplysende og afbalancerende serum, saftigt og fugtgivende, Ansigtsserum, der aktivt lyser op, udjævner huden og øger dens fylde og elasticitet. Et rigt, fyldende serum, der forbedrer hudens udseende og giver et flot boost af ungdommelig udstråling.

Indsend en kommentar