Vores historie

Efter lang ventetid og arbejde er vi endelig her og i stand til at dele vores mission med dig.

 

 

 

Xishi, i den kinesiske kultur, er en af ​​de fire skønheder i Kina. Senere har substantivet udviklet sig til at blive hvad 'hygge' er i Danmark, det beskriver de glade begivenheder eller de gode ting, der sker i livet. Derfor, ved at lære, elske, støtte hinanden og os selv, lever vi Xishi, vi er Xishi.

 

Det hele startede en sommeraften, mens du slappede af og talte derhjemme. Vi spurgte os selv, hvad vores ambitioner er, og hvordan vi kan gøre dem virkelige? Hvad er vores frygt, og hvordan man kan omfavne og bekæmpe dem? Vi var begge i den fase, hvor vi havde brug for forandring, en ændring for os, men vigtigst for de mennesker, der føler det samme. Så i det øjeblik blev det besluttet. Vi gjorde det sammen, med folket, med DIG.

 

 

 

Sådan blev Xishi født, et sted hvor vi lærte at blive en bedre version af os selv. Og som et første skridt introducerer vi asiatisk hudpleje.

 

Hvorfor hudpleje? Hvorfor asiatiske? Vil du spørge ...

 

Nå, asiatisk hudpleje er kendt for deres gode formler, der er vægtløse og gør underværker, hvis der laves en rutine, det er også meget blid, hvilket gør den perfekt til enhver hudtype. Desuden er hudpleje et ritual af selvkærlighed, som en form for meditation. Vi har alle brug for tid til at slappe af, især om aftenen, for at sætte vores tanker sammen, slappe af for at få os til at føle os smukke, og det er netop, hvad hudpleje gør. Det får dig til at oprette forbindelse til dig selv. Og vi forbinder dig via Facebook og Instagram, hvor vi gerne vil dele vores hudplejeoplevelse og introducere andre spændende produkter til dig.

 

Endnu vigtigere vil vi meget gerne høre dine historier, oplevelser enten gode eller dårlige, for det er dette familier er for, de er til at lytte.

 

 

Lev på dit bedste. Live Xishi.

 

Med kærlighed,

Yu & CarolinaLeave a comment