#GreenXishi
 

Introduktion til #GreenXishi

 

De fleste af dine personlige plejeprodukter kommer i flaske eller indpakket i plast, årligt produceres der omkring 120 milliarder enheder emballage uden at blive genbrugt, hvilket selvfølgelig har skabt det globale affaldsproblem, vi står over for i dag, plast i havene, lossepladser, plast overalt.

Vi er glade for at kunne annoncere Xishis initiativ til en mere bæredygtig industri #GreenXishi.

Vi har indgået et samarbejde med Stena Recycling for at bringe dette projekt til liv.

Nu accepterer vi vores containere tilbage til genbrug og til sidst genanvendes for at bidrage til en cirkulær økonomi med minimalt affald.

 

Hvordan det virker :

 

 Når du foretager et onlinekøb hos XISHI, får du sammen med pakken en returseddel, som du kan bruge til at returnere pakken med de tomme containere gratis.

#GreenXishi belønninger
For hver #GreenXishi returnering optjener du 250 Xishi point tilsvarende 25kr. Brug din belønning i vores webshop.

 Til lokale indkøb har vi oprettet indsamlingsbakker på vores lokationer i Hjørring og Horsens, hvor du kan aflevere tømningerne.

 Vi accepterer alle vores containere, så længe de er tomme, men husk, at de ikke behøver at blive vasket.

 Vores partnere på Stena Recycling tager sig af resten, så vi sammen kan minimere vores negative indvirkning på planeten.

 

XISHI gør en indsats for en mere bæredygtig industri.

 Vores forsendelseskasser er 100% lavet af genbrugspapir. Ved at shoppe hos Xishi hjælper du os med at plante et træ sammen med One Tree Planted, en nonprofit miljømæssig velgørenhedsorganisation på mission om global genplantning. De planter træer i Nordamerika, Latinamerika, Afrika og Asien.

 Vores pakkende jordnødder er også biologisk nedbrydelige, fremstillet af majsstivelse. Dette betyder, at de er naturlige og ikke-giftige, og du kan enten genbruge dem eller opløse dem i vand.

 

Vi er ikke perfekte, og vi ved det, men vi er forpligtede til at finde bedre bæredygtige løsninger til XISHI, til vores hjem!

Lev på dit bedste. Live Xishi # GreenXishi

#GreenXishi er i øjeblikket tilgængelig for alle vores online ordrer og på vores lokale lokationer i Hjørring og Horsens.