VORES MANIFEST

Lev dit bedste. Lev Xishi #livexishi Vi introducerer dig til Xishi, en dansk webshop til koreansk hudpleje og mere.

content
HISTORIE

I det gamle Kina er der en legende om fire skønheder, blandt hvilke var Xi Shi. Hun blev født i Yue Staten. Det menes, at hendes skønhed var så blændende, at havfiskene glemte, hvordan man svømmede. På grund af et nederlag i krigen har Yues statsrådgiver sendt Xi Shi til Wu-staten i håb om, at hun vil redde deres land, men hun skulle dog først lære om Wus historie og dens kultur, såsom tegning og dans. Og vigtigst af alt lærte hun at være modig. Efter at have udført sin mission for at hjælpe sin hjemstat med at nedbringe staten Wu, blev hun forelsket i Yue Stats rådgiver Fan, og de levede lykkeligt, resten af ​​deres liv. I Kina forbliver Xishi i dag den smukkeste skønhed i folks sind takket være de mange bøger, digte, operaer og film, der fortæller disse legender om hende (den mest bemærkelsesværdige skønhed). I moderne dage har Xishi imidlertid udviklet sig, ikke kun i et kompliment til nogen, men også i at beskrive glæden ved livsbegivenheder, såsom eksamen, karriere, ægteskab, graviditet og venskab. Mere eller mindre din opfattelse af lykke.

content
K-BEAUTY

Koreansk hudpleje eller K-Beauty tager skønhedsindustrien med storm. Koreansk hudpleje handler om kontinuerlig forebyggelse af aldring og andre hudproblemer. Derfor er de formuleret med ingredienser og koncentrationer, der er egnede selv til den mest følsomme hud. Men med de sjældne ingredienser og rutiner i mange, mange trin, kan det let virke lidt overvældende at prøve det. Vi i Xishi har besluttet at påtage os opgaven med at samle de bedste K-skønhedsprodukter på en enkelt platform for at gøre det lidt lettere for dig. Vi lover, at det er værd at prøve. Din klare, glødende, hydratiserede og glade hud vil tale for sig selv.

content
LIVSSTIL

At leve Xishi betyder at få det bedste ud af dit liv, at finde din lykke og kæmpe for det. Som et første skridt har vi introduceret hudpleje, fordi vi mener, at ritualet med at gøre din hudpleje giver dig tid til at oprette forbindelse til dig selv. Og reflekter over din dag og vær taknemmelig for det, du har opnået. Men vi stopper ikke her. Hudpleje er bare den første handling i vores Xishi Lifestyle Journey, fordi det at leve Xishi involverer livsændringer for at finde dig selv og lykke. Så hold kontakten, og lad os vokse sammen.

content
FÆLLESSKAB

Vi, grundlæggerne af Xishi (Yu & Carolina), sigter mod at skabe et samfund af mennesker, der deler deres lykke og inspirerer hinanden. Xishi blev skabt på grund af vores behov for at ændre vores liv til det bedre. Vi ønskede at lære, men samtidig ville vi ikke gøre det alene, så vi håber at se tilbage på dette øjeblik i tiden og være stolte af ALLE OS, DER GØR DET. Xishi mener, at du kan være frygtløs og dristig at skabe din historie. En historie om en bedre dig, uanset din hudfarve eller din viden. Xishi handler om dig.

content
BÆREDYGTIGHED

Xishi bestræber sig på en mere bæredygtig industri. Vores forsendelseskasser er 100% lavet af genbrugspapir. Ved at shoppe i Xishi hjælper du os med at plante et træ med One Tree Planted, en velgørenhedsorganisation til nonprofitorganisationer på en mission om global genplantning. De planter træer i Nordamerika, Latinamerika, Afrika og Asien. Også vores pakkede jordnødder er biologisk nedbrydelige, fremstillet af majsstivelse. Hvilket betyder, at de er naturlige og ikke-giftige, og du kan enten genbruge dem eller opløse dem i vand.

content
Med kærlighed, Yu og Carolina